Γιώργος Γιαννόπουλος; «Θα με στοιχειώνει πάντα το ότι πήγα να χτυπήσω έναν άνθρωπο»

«Δεν είναι αλήθεια ότι εγκατέλειψα το θύμα»...

Συνειδητοποιημένος όσο ποτέ και πιο σοφός, ύστερα από μια μεγάλη περιπέτεια στην άσφαλτο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξομολογείται στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Νίκη Κώτσου…

Πρόσφατα το όνομά σας ενεπλάκη σε μια υπόθεση τροχαίου ατυχήματος. Τι έγινε τελικά;
Ήταν μια άτυχη, ηλίθια στιγμή, που, ευτυχώς έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη στο παλικάρι και σε όσους άθελά μου πλήγωσα, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι εγκατέλειψα το θύμα. Δεν είναι στον πολιτισμό και την κουλτούρα μου κάτι τέτοιο.

Πώς αισθάνεστε γι' αυτό;
Θα με στοιχειώνει πάντα το ότι πήγα να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Έκανα ένα τραγικό λάθος. Καταρχήν, φύσει και θέσει, είμαι άνθρωπος που γυμνάζεται, δεν πίνει, έχω αυτή την αντίληψη ζωής. Είχα πιει, με πείραξε κι έκανα αυτό το απίστευτο πράγμα. Ζήτησα συγνώμη από το παλικάρι, με το οποίο μιλάω συνέχεια κάθε μέρα και από όποιον άλλο στεναχώρησα. Εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε έρχεται μπροστά μας είναι για να μας κάνει καλό. Πρέπει να παρατηρούμε αυτό που μας συμβαίνει, για να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε. Πιστεύω ότι μέσα από αυτό θα γίνω καλύτερος άνθρωπος.