Γιώργος Γιαννιάς: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – «Πάλεψες τόσο δυνατά, σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή»

Γιώργος Γιαννιάς

"Πέτα ψηλά, μεγάλε μου, και ξεκουράσου" - Η σπαρακτική ανάρτηση.

Από τις πλέον δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ο πατέρας του «έφυγε», νικημένος από τον καρκίνο.

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μία φωτογραφία ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρετά τον πατέρα του, που υπήρξε το μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια. Πλήθος φίλων και συνεργατών έσπευσαν να συλλυπηθούν τον τραγουδιστή στα σχόλια, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαρία Ηλιάκη, η Μελίνα Μακρή και η Μαρία Καρλάκη.

«Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπέ μου… Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και άλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! Ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα», γράφει ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77, ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα.

Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… δάσκαλε μου, δυναμή μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό… ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

Εγώ η μανούλα μας ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου», καταλήγει στη σπαρακτική του ανάρτηση στο Instagram ο Γιώργος Γιαννιάς.