Γιώργος Γερολυμάτος: «Όταν είχα σχέση μαζί της, είχα παράλληλα και άλλη σχέση…»

«Βάλε τον Βαλάντη δίπλα μου και θα δεις ποιος είναι μικρότερος»

Πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι έκανε ο Γιώργος Γερολυμάτος και με αφορμή το νέο πρόγραμμα ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Με το καλημέρα» σχετικά με τους …έντεχνους τραγουδιστές, τα όσα είχαν παρερμηνευτεί περί απιστίας, αλλά και τον Βαλάντη.

Έντεχνοι
«Δεν υπάρχει έντεχνο τραγούδι, το τραγούδι είναι ένα. Έντεχνο το κάνουμε εμείς ανάλογα με τον τρόπο που θα το ερμηνεύσουμε. Υπάρχει μια ομάδα καλλιτεχνών οι οποίοι θέλουν να πιστεύουν ότι λέγονται έντεχνοι. Εγώ που έχω τραγουδήσει όλα τα είδη τραγουδιού, δεν είναι έντεχνος; Είναι πιστεύω λάθος τοποθέτηση. Το τραγούδι δεν έχει σύνορα, ούτε τίτλο.»

Απιστία
«Όταν είχα με τη σύζυγο μου μία σχέση πριν παντρευτούμε, όταν είχα σχέση μαζί της, είχα παράλληλα και άλλη σχέση και το είπα αυτό όχι για να κάνω τον πονηρό, αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που λένε και την αλήθεια. Δεν έγινε και τίποτα. Θα μπορούσα να το κρύψω. Αυτό είχε ενοχλήσει πολύ τη σύζυγο μου, η οποία μετά χώρισε από εμένα για αυτόν ακριβώς το λόγο και για αυτό παντρευτήκαμε μετά και είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά όχι πως είίχα παράλληλη σχέση όταν ήμουν παντρεμένος. Ποτέ.»

Βαλάντης
«Εμένα δεν με πίκρανε η δήλωση του Βαλάντη γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς μικρός είμαι και είμαι πιο μικρός από το Βαλάντη. Άμα τον βάλεις τον Βαλάντη δίπλα μου και δεις και εμένα θα δούμε ποιος από τους δύο είναι πιο μικρός. Χιούμορ είναι αυτό. Δεν έπρεπε να το πει βέβαια και μάλιστα όταν αναφέρθηκε σε έναν γίγαντα του ελληνικού τραγουδιού, τον καλύτερο ερωτικό τραγουδιστή, τον Γιάννη Πάριο. Είναι ιεροσυλία. Όταν αναφέρεσαι σε τέτοια ονόματα δεν κάνει να λες τέτοια πράγματα. Δεν είναι πρέπον.»