Γιώργος Αυτιάς – Φινάλε με ανακοινώσεις για νέα εκπομπή και μηνύματα: «Δεν υπάρχουν βασιλιάδες της ενημέρωσης»

Γιώργος Αυτιάς

Με τι εκπομπή θα επιστρέψει ο Γιώργος Αυτιάς τη νέα σεζόν;

Φινάλε με ανακοίνωση για νέα εκπομπή αλλά και με σαφές υπονοούμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις έκανε ο Γιώργος Αυτιάς, το πρωί της Κυριακής. Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανακοίνωσε πως επιστρέφει από τις 20 Αυγούστου με μια εντελώς διαφορετική εκπομπέ.

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη συνέχεια, με φόντο τον Μαραθόκαμπο της Σάμου, είπε: «Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…».

«Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…», ανέφερε με νόημα ο Γιώργος Αυτιάς και αποχώρησε από το πλατό.