Γιώργος Αυτιάς: «Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου…»

«Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δε θα το ξεχάσω ποτέ!»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα και την εφημερίδα Real αναφέρθηκε πίσω στην εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη…

Ας γυρίσουμε πίσω στη στιγμή που αποχωρήσατε από την εκπομπή  του Γιώργου Παπαδάκη. Τι θυμάστε από τότε;

Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στον Alpha και στη μεγάλη σύσκεψη είπε: «Θα ξεκινάμε το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ρούλα Κορομηλά και το πρόγραμμα θα κυλάει μια χαρά». Μάλιστα, θυμάμαι όταν ήρθαν τα νούμερα της πρώτης ημέρας, όταν είχε 26% ο Παπαδάκης και 25% εγώ, μου είπε: «Σε τρεις μέρες θα τον έχεις φάει» Και την τρίτη μέρα είχα 35% εγώ και 24% ο Παπαδάκης. Επιβεβαιώθηκε πλήρως γιατί έβλεπε πολύ μπροστά. Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Κατ'αρχάς κάτι έβλεπε ο Νίκος που εγώ δεν μπορούσα, λόγω της αγωνίας, λόγω του ότι πάντα είχα κάποιες ανασφάλειες. Ο Νίκος έβλεπε μπροστά. Και γι'αυτό έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Εν πάση περιτπώσει, ανέλαβα μια μεγάλη ευθύνη γιατί έπρεπε να παλέψω με τον δάσκαλό μου. Έπρεπε να δώσω μια μάχη απέναντι σ'εναν άνθρωπο που έως πρότινος ήμασταν δίπλα δίπλα. Έντιμη μάχη.

Ακούσατε κάτι πικρό από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Όχι. Τον είχα ενημερώσει από νωρίς πως θα φύγω και του είχα εξηγήσει και τους λόγους. Διότι καλή η προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αυτιάς – Μάγδα Τσέγκου: Παραμένουν μαζί στο πρωινό

Γιατί απουσίαζε η Μάγδα Τσέγκου από το πλευρό του Γιώργου Αυτιά;

Μάγδα Τσέγκου: «Είχα πρόβλημα υγείας. Έκανα χειρουργεία…»

Παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει δει «καυτό» όνειρο με τον Γιώργο Αυτιά!