Γίνεται «μύλος» με »Κόκκινα Χαλιά» και SONY για την Eurovision

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο γύρω από το νέο παρατράδουδο της ελληνικής συμμετοχής για τον ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η ΕΡΤ δηλώνει άγνοια για την εξέλειξη και παραπέμπει όπως είναι λογικό στηνεταιρεία που εκπροσωπεί το συγκρότημα, δηλαδή τη SONY το zappIT ως όφειλε επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τους, Γιώργο Δόξα ο οποίος δήλωσε έκπληκτος» για τις δηλώσεις του συγκροτήματος

»Εμείς προσπαθούμε από το πρωί να έρθουμε σε επαφή μαζί τους αλλά δεν το έχουμε καταφέρει. Το βέβαιο είναι πως δεν έχουμε καταλήξει οριστικά στην ΕΡΤ όσον αφορά τη συμμετοχή των κόκκινων χαλιών. Ένα από τα τρία είναι το δικό τους, το οποίο και δεν έχουμε απορρίψει τελεσίδικα. Περιμέναμε τα κόκκινα χαλιά ώστε να πάρουμε από κοινού την τελική απόφαση». Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά ελπίζω να τη βρούμε την λύση».

Σε ερώτηση μας αν πιστεύουν πως οι δηλώσεις εκ μέρους του συγκροτήματος είναι ένα είδος »εκβιασμού» προς την εταιρεία απάντησε: »Κατηγορηματικά όχι. Είναι παιδιά από καλή πάστα και άριστοι συνεργάτες. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχει συμβεί.