Γιατί κάποιοι δεν θέλουν την Κάτια Δανδουλάκη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Διαβάστε: Διχασμένοι είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου

Το όνομά της έχει ακουστεί πάρα πολύ έντονα για το ρόλο μιας εκ των τεσσάρων γυναικών, οι ιστορίες των οποίων θα πρωταγωνιστούν στη σειρά του ΑΝΤ1 ''Αποκάλυψη''. Από το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του TVZapping, τη θέλουν πολύ, μιας και πρόκειται για ένα come back της ηθοποιού μετά από αρκετά χρόνια που έχει να παίξει σε σειρές του καναλιού. 

Αυτή, ωστόσο, είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Οι γνώμες για την παρουσία της στη σειρά, μάλλον είναι τελικά μοιρασμένες ανάμεσα σε αυτούς που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα. Κάποιοι συντελεστές θεωρούν ότι θα είναι πολύ πρώιμο και ίσως ''κουραστικό'' για τον κόσμο να εμφανιστεί αμέσως μετά το τέλος της ''Ζωής της άλλης'' σε καινούριο καθημερινό σίριαλ, παρότι σίγουρα αμά τη εμφανίσει θα έχει το δικό της κοινό. 

 
Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ''Ζωής'' και των ''Μυστικών της Εδέμ'', όπως γράφει το TVZapping, για τους οποίους υπάρχει η άποψη ότι επίσης θεωρούνται πρόσωπα που έχουν ''παίξει'' πολύ τα τελευταία χρόνια και ίσως να έχουν φθαρεί πάρα πολύ σαν παρουσίες. Υπάρχουν, βέβαια, εκείνοι που πιστεύουν ότι οι τηλεθεάσεις θα είναι υψηλές, παρά την τόσο σύντομη επανεμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη σε καθημερινή σειρά. Ο ρόλος για τον οποίο την προορίζουν στον ΑΝΤ1 είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον της Κάτιας Καλλιφατίδη στη ''Ζωή της άλλης''.