Γιατί έβρισε η Δημουλίδου την Έλενα Ακρίτα ; “Δημοσιογράφος του κ@λου”!

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου με ανοιχτή επιστολή που έστειλε μέσω facebook στις δανειστικές βιβλιοθήκες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έστειλα καμία επιστολή, ανάρτησα ένα παράπονό μου για να το σχολιάσω με τους αναγνώστες μου. Κανείς δεν είπα κάτι αρνητικό, το αντίθετο έγινε. Όμως ως συνήθως το «ράδιο αρβύλα» δεν έχει ταίρι στην Ελλάδα. Ο κόσμος που μου επιτέθηκε δεν ήξερε μέχρι χθες το όνομά μου, όπως για παράδειγμα η Ακρίτα». 

Aκόμη τονίζει στην εφημερίδα NEWS: “Άλλα είπα εγώ και άλλα γράφτηκαν και το κείμενο διαστρεβλώθηκε από τη δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@λ@@, που με κυνηγά πέντε χρόνια και με περιμένει στην γωνία να δει τι ανάρτηση θα κάνω ή τι θα πω σε συνεντεύξεις για να μου επιτεθεί.

Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το γεγονός, επειδή κατάλαβα πώς ο κόσμος από την απελπισία και το θυμό του ξεσπάει, όπου βρει, χωρίς να ψάξει ή να ρωτήσει τι πραγματικά συνέβη. Όλοι είναι θυμωμένοι γιατί είναι τρομαγμένοι και απελπισμένοι από το τεράστιο οικονομικό στρίμωγμα της τελευταίας κυρίως τριετίας. Οι Έλληνες έχουν γίνει υπερβολικά επιθετικοί και στο διαδίκτυο δεν χάνουν την ευκαιρία να τσακωθούν και να βρίσουν άσχημα τον οποιονδήποτε είτε είναι ένας απλός πολίτης είτε ευρέως γνωστός! Γι αυτό και μετά από αυτό το γεγονός αποφάσισα να απέχω από το facebook και να εμφανίζομαι αραιότερα”.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Ακρίτα: “Ποιος είναι αυτός ο Βαλάντης”;

Απίστευτοι διάλογοι Έλενας Ακρίτα με Χρυσαυγίτη στο twitter! “Τομάρι”! “πατσαβούρα”!

Ο εκνευρισμός της Έλενας Ακρίτα όταν ρωτήθηκε για την επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη