Γιάννης Βούρος για δολοφονία οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας»

Γιάννης Βούρος

Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ εξέφρασε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Στα αιματηρά επεισόδια που συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Η δολοφονία του Μιχάλη δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία εγκληματική πράξη που βυθίζει στο πένθος την πόλη μας, που βυθίζει στο πένθος την κοινωνία μας», δηλώνει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Γιάννης Βούρος.

«Θέλω να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων, των παρατάξεων, αλλά και των εργαζομένων του δήμου μας. Πριν μερικούς μήνες ήταν ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ο Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι μονόδρομος», πρόσθεσε ο Δήμαρχος της περιοχής.

«Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας», τονίζει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γιάννης Βούρος.