Γιάννης Βόγλης: » Η Ζέτα δεν είναι ξε…ο»

"Η τηλεόραση είναι κρεατομηχανή αλέθει, αλέθει κόκαλα, αλέθει ανθρώπους, αλέθει τα πάντα."

Ο σημαντικός ηθοποιός που έχει δώσει πολλά στο χώρο της υποκριτικής και έχει γράψει ιστορία, μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στην τηλεόραση και γενικότερα στον χώρο του θεάματος. Ο Γιάννης Βόγλης σχολίασε την τάση που υπήρχε από παλιά και όσο περνάνε τα χρόνια υπάρχει ακόμα περισσότερο, να μπορούν όλοι να κάνουν τα πάντα δηλαδή μπορεί ένας ηθοποιός να γίνει τραγουδιστής,μοντέλο, ηθοποιός, χορευτής. 

«Η τηλεόραση είναι μια κρεατομηχανή αλέθει, αλέθει κόκαλα, αλέθει ανθρώπους, αλέθει τα πάντα. Το ζήτημα είναι εσύ πως θα διαχειριστείς την καριέρα σου και την επιτυχία σου. Είναι επιλογή των καλλιτεχνών εάν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την λογική .Δηλαδή έχουμε φθάσει στο σημείο που ο χώρος όλος αυτός να είναι ένα κλουβί με μαϊμούδες, που κρεμασμένες στην ουρά τους κουνιούνται πέρα- δώθε και ο καθένας να φωνάζει πιο δυνατά εδώ, εδώ. Πάντως και στην εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου πέρασαν σαν φωτοβολίδα αστέρια και χάθηκαν ξαφνικά»

Ο Γιάννης Βόγλης μίλησε και για τη Ζέτα Μακρυπούλια, λέγοντας: «Με τη Ζέτα έχω συνεργαστεί κι εγώ στο παρελθόν και τη θεωρώ πολύ καλή ηθοποιό, έξυπνη με πολύ μυαλό και ταλαντούχα. Είναι σεμνότερη από όλες που έχουν εμφανιστεί και με ήθος. Η Ζέτα δεν είναι ξέ….ο»

Δείτε όσα είπε

Περισσότερα latest news »