Γιάννης Βλάχος: «Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει σε σκοτεινές εποχές, τότε που αρσενικά κατέβαιναν στη Συγγρού για κράξιμο»

Γιάννης Βλάχος

"Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο καιρό η υπεράσπιση ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο. Την Τζεφ Μοντάνα την έφερε η ίδια η υπεράσπιση στη δίκη", αναφέρει ο Γιάννης Βλάχος.

Ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται στην δίκη ο Αλέξης Κούγιας την Τζεφ Μοντάνα.

«Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο καιρό η υπεράσπιση ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο. Την Τζεφ Μοντάνα την έφερε η ίδια η υπεράσπιση στη δίκη. Γιατί την έφερε μέσα στη δική και συνεχίζει να την λοιδορεί και να την προσβάλλει αναφερόμενος μία φορά με αρσενικό μια φορά με θηλυκό και μια φορά με ουδέτερο και φτάνοντας στο σημείο να καταπατάει τους νόμους αλλά και τη νομική και κοινωνική πραγματικότητα και να αρνείται αυτό που έχει ως υποχρέωση στη νομική, είναι η αναγνώριση της ελευθερίας του καθορισμού του φύλου του κάθε ανθρώπου, η οποία έχει θεσμοθετηθεί και παγκοσμίως και την Ελλάδα.

Το να επιμένουμε μέσα στη δίκη και δημοσίως και να χρησιμοποιούμε την Τζεφ Μοντάνα που δεν έχει καμία σχέση με τον Λιγνάδη και με τους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται, όμως να τον προσβάλουμε και να τον λοιδορούμε, αρνούμενοι την ελευθερία της επιλογής φύλου, αυτό δεν είναι τυχαίο.

Δεν είναι επειδή ο συνήγορος είναι συντηρητικός είναι ένας οπορτουνισμός που προσπαθεί να διεγείρει τα πιο σκοτεινά ένστικτα της κοινωνίας και να συσπειρώσει πίσω του το πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας.  Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει πίσω σε σκοτεινές εποχές τότε που κάποια αρσενικά μειωμένης αυτοπεποίθησης κατεβαίναν στη Συγγρού για πέσιμο και για κράξιμο», ανέφερε ο Γιάννης Βλάχος.