Γιάννης Βαρδής: «Το μεγάλο παράπονο του πατέρα μου…»

«Είχε πικρία με...»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα για το παράπονο του πατέρα του σχετικά με μια συναυλία τιμής που δεν έγινε από τους συναδέλφους του όταν εκείνος είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη, αλλά και η υποτιθέμενη τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, να θαφτεί στο κτήμα του, όπου διέμενε με τον αγαπημένο του γιο.
«Από κάποια στιγμή και μετά, όντως, ο ίδιος δεν ήθελε συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος. Είχε πικρία με την ανεκπλήρωτη αυτή συναυλία. Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν θα έλεγα ότι τον απασχολούσε ιδιαίτερα. Είχε συμφιλιωθεί με την ιδέα και δεν το σκεφτόταν. Κάποια στιγμή θα το κάνω εγώ. Θέλω να τον τιμήσω με αυτό τον τρόπο» είπε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος συνεχίζοντας ξεκαθάρισε πως το θέμα της ταφής ήταν ράδιο αρβύλα…

«Είναι …αρβύλα το θέμα της ταφής. Ποτέ δεν θα ήθελε ο πατέρας μου να πηγαίνω σπίτι και να είναι εκεί θαμμένος. Ποτέ δεν θα ήθελε να στεναχωρεί τα παιδιά του. Και το λέω αυτό γιατί πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά και σκεφτόταν πάντα πριν από όλους μας.»