Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το κάστινγκ της “Μουρμούρας” ήταν κάπως άχαρο…»

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για την επιλογή της Δανάης Επιθυμιάδη, αλλά και για το “Κάτω Παρτάλι”;

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στην σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, αλλά και για το “Κάτω Παρτάλι”.

Για το “Κάτω Παρτάλι”: Αν είναι καλά το Mega, τότε όλοι θα το ξαναδούμε. Εάν δεν είναι όμως καλά το κανάλι, τότε δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Και είναι κρίμα, γιατί ήταν ωραία δουλειά… Μου άρεσε πολύ το “Παρτάλι”, όμως η οικονομική δυσχέρεια φρέναρε τα πάντα.

Η επιλογή της Δανάης ως συντρόφου σας στη σειρά πως έγινε;

Έπειτα από μαραθώνιο κάστινγκ! Στο τέλος πέρασαν περίπου 16-17 κορίτσια, για να επιλεχτούν τρία και τελικά να φτάσουμε στο outsider, τη Δανάη δηλαδή. Η Δανάη μπορεί να μην έχει ξανακάνει τηλεόραση, αποδεικνύεται όμως εξαιρετική. Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να μπαίνει στο… νόημα τόσο εύκολα και τόσο εύστοχα.

Εσείς είχατε λόγο στην τελική επιλογή;

Όταν ξέρεις πως έχεις μπροστά σου 55 επεισόδια για φέτος, είναι σαν να τον… παντρεύεσαι τον άλλον. Άρα χρειάζεται να υπάρχει μια χημεία. Με αυτή την έννοια, είχα κι εγώ φυσικά λόγο στην τελική επιλογή και ήμουν βέβαια παρών στο κάστινγκ, που, αν και ήταν κάπως άχαρο, έγινε μάθημα για μένα. Γιατί εγώ ήμουν, ας πούμε, στην… τυχερή μεριά και έβλεπα την αγωνία των άλλων συναδέλφων. Ζόρικο πράγμα.