Γιάννης Τσιμιτσέλης για Λιάγκα: «Το να κάθεσαι και να μοιράζεις μια υποτίμηση για όλους…»

«Το παιδί είναι μια τεράστια αλλαγή προτεραιοτήτων. Ουσιαστικά...»

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Join Us, ο οποίος μιλάει για την αποχώρηση του πρόσφατα από συνέντευξη, την πατρότητα, αλλά και την κριτική του Γιώργου Λιάγκα.

Για τις προσωπικές ερωτήσεις και την αποχώρησή του από συνέντευξη:
Είμαι της άποψης ότι δεν φταίει η ερώτηση. Το θέμα είναι η απάντηση που δίνεται σε κάθε ερώτηση. Γενικότερα, όλα τα χρόνια αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ. Το παρασκήνιο αυτής της ερώτησης είναι το ουσιαστικό για τον ντόρο που έγινε αργότερα. Η ίντριγκα πάντα πουλάει.

Για την κριτική του Γιώργου Λιάγκα:
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει μέτρο στην κριτική του. Η κριτική έχει και κάποιο όριο. Το να κάθεσαι και να μοιράζεις μια υποτίμηση για όλους ανεξαιρέτως… Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό το τσουβάλιασμα που κάνει.

Για την πατρότητα:
Το παιδί είναι μια τεράστια αλλαγή προτεραιοτήτων. Ουσιαστικά, ένας πατέρας από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνει ότι έχει παιδιά. Πριν από λίγο καιρό άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι ένα παιδί και είναι δικό μου. Τώρα αρχίζει και επικοινωνεί. Όταν θα σου πει ένα μπαμπά και θα σε κοιτάξει, ή θα της πεις πάρε με αγκαλιά και θα απλώσει τα χεράκια. Υπάρχει μια δράση- αντίδραση και σου φαίνεται λίγο παράξενο. Και πιστεύω ότι κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, πριν γίνει πατέρας.