Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ένα δεύτερο παιδί θα ήταν εγκλωβισμός»

"Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στυλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της"

 O Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίστηκε με τη Βάσω Λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Πολυκατοικίας, και παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα είχε τέτοιου είδους εξέλιξη. «Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στυλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της» εξομολογείται στο People, ενώ ετοιμάζεται στο καμαρίνι του στο θέατρο Λαμπέτη για την παράσταση Άντρες Έτοιμοι για Όλα, όπου πρωταγωνιστεί.

Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι ανήκετε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο;

Όχι ιδιαίτερα. Ίσα ίσα. Οι κοινές ανησυχίες που έχουμε, αντί να κουράζουν κάποιον που είναι εκτός χώρου, τουλάχιστον γίνονται περισσότερο κατανοητές και σίγουρα κουράζουν λιγότερο. Όταν δουλεύεις στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπό σου, σαφώς έχεις περισσότερη κατανόηση.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση μόλις έμαθες ότι η Βάσω είναι έγκυος;

Χάρηκα. Ήταν κάτι που δεν είχα στο μυαλό μου, αλλά με αιφνιδίασε θετικά. Εκείνη τη στιγμή, μέσα σε δευτερόλεπτα, θεώρησα πως βρίσκομαι στην κατάλληλη ηλικία ώστε να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν το είχαμε προγραμματίσει. Ήρθε τυχαία, αλλά σε μια κατάλληλη στιγμή. Παρότι είμαι σχετικά νέος (σ.σ. 32 ετών), όλα έγιναν πάρα πολύ ομαλά.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE