Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση»

Στάνκογλου Κακούρης

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μυστήριο επικρατεί για δεύτερο 24ωρο γύρω από την υπόθεση του Λεωνίδα Κακούρη και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνει τη δική του τοποθέτηση. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον σύνάδελφό του, ο οποίος όπως έγινε γνωστό το πρωινό της Τετάρτης (3/1) παραιτήθηκε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή T-live για τον συμπρωταγωνιστή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο».

«Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου επικοινώνησε με συναδέλφους του Λεωνίδα Κακούρη, όπου όλοι τους μιλούν για ένα υπόδειγμα επαγγελματία, αδυνατώντας να εξηγήσουν τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στον καταξιωμένο ηθοποιό.

«Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στο βασιλιά Ληρ αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολύ αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ο,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα.

Τα ερωτηματικά που εγείρονται σχετικά με την υπόθεση είναι πολλά, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κακούρης, λίγα 24ωρα πριν ανακοινωθεί και επίσημα η αποχώρησή του από τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου.