Γιάννης Πρετεντέρης σε Παναγοπούλου: «Δεν είχες γεννηθεί ακόμα Κατερίνα»

Γιάννης Πρετεντέρης

Πως αντέδρασε η Παναγοπούλου στο πείραγμα του Γιάννη Πρετεντέρη

Πιστό στο ραντεβού με την ενημέρωση και τους τηλεθεατές ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου και το βράδυ της Παρασκευής. Ως είθισται, δε, στο πλευρό της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του δελτίου βρισκόταν ο Γιάννης Πρετεντέρη σε ρόλο βασικού σχολιαστή.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μάλιστα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην επερχόμενη κυκλοφορία του Βήματος της Κυριακής και την προσφορά που εκείνο θα έχει με το βιβλίο του μετρ των εκλογικών αναμετρήσεων, Ηλία Νικολακόπουλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Γιάννη, οι εκλογές επί πολλά έτη ήταν συνυφασμένες με τον γκουρού τον εκλογών, τον Ηλία Νικολακόπουλο και το Βήμα έχει την Κυριακή ένα βιβλίο που είχε γράψει ο ίδιος» τόνισε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Κατ’ αρχήν με τον Ηλία Νικολακόπουλο είναι συνυφασμένες οι πρώτες εκλογές που κάναμε μαζί τον Νοέμβριο του 1989. Δεν είχες γεννηθεί ακόμα Κατερίνα» υπογράμμισε εν συνεχεία ο Γιάννης Πρετεντέρης με την άνκοργουμαν του MEGA να σπεύδει να συμπληρώσει πως «είχα αλλά ας μην το συζητήσουμε».

«Και ολοκληρώσαμε με τις εκλογές του 2015. Μετά, το 2019, δεν υπήρχε MEGA δυστυχώς και έτσι χάσαμε τις εκλογές του ’19. Το 2023 βέβαια υπάρχει MEGA αλλά δεν υπάρχει ο Ηλίας δυστυχώς και θα μας λείψει και πολύ. Το βήμα, λοιπόν, θα επανεκδόσει ένα κλασικό βιβλίο του Ηλία που είναι ουσιαστικά η εκλογική ιστορία στην Ελλάδα τον 20ο αιώνα, λέγεται «Εκλογών Πάθη» και πηγαίνει περίπου ως τις εκλογές του 1993. Θα έχουμε και έναν δεύτερο τόμο στις επόμενες εκλογές. Είναι έτσι μια μικρή αναφορά στο όνομα και τη δουλειά αυτού του μεγάλου εκλογολόγου και φίλους μας και καλού ανθρώπου» πρόσθεσε ο Γιάννης Πρετεντέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου και το βράδυ της Παρασκευής