Γιάννης Πρετεντέρης για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν τον ήξερα, ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ»

Γιάννης Πρετεντέρης

Όσα μοιράστηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την πρώτη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στον αέρα του MEGA.

Πλάι στη Ράνια Τζίμα βρέθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κατά τη διάρκεια του δελτίου, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη του συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αφορμή για αυτό στάθηκε βεβαίως η επερχόμενη υποψηφιότητα του 35χρονου εφοπλιστή για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Καταρχήν είναι συμπαθέστατος. Και πέρα από συμπαθέστατος, είναι και εντελώς διαφορετικός. Δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Τον θυμάμαι το βράδυ των εκλογών που είχε έρθει στο στούντιο. Είχε έρθει συμπαθέστατος, αργά το βράδυ, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, στη 1 παρά τέταρτο, που δεν ξέραμε ποιος είναι».

«Και μάλιστα μίλαγε με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα καταλάβει από ποιο κόμμα είναι. Γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Και ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ, «Για πέστε μου, από ποιο κόμμα είναι αυτός;». Μου απαντήσανε τελικά, στο τέλος, όταν είχε φύγει ο άνθρωπος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Εύλογα, δε, το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε το χαμόγελο της Ράνιας Τζίμα ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης συμπλήρωσε πως «είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που προφανώς έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για όποια θέση θέλει και μήπως έχουμε κι άλλους που θα ακολουθήσουν, γιατί αρχίζει πια και ανοίγει
το παιχνίδι εκεί πέρα και αποκτά ενδιαφέρον».