Γιάννης Μπέζος: «Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση»

" H "Κλινική περίπτωση" έπεσε θύμα της άγριας φύσης"

O Γιάννης Μπέζος μίλησε στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως  με την σειρά «Κλινική περίπτωση» κλείνει τον κύκλο του στην τηλεόραση.

Στα τέλη Νοέμβρη ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς, «Κλινική Περίπτωση», μα αυτό δεν έγινε πότε!

Ήμουν βέβαιος ότι είχαν λυθεί κάποια προβλήματα και ήξερα ότι, ναι, θα μπαίναμε για γυρίσματα- τα πρώτα μάλιστα όπως είχα πει, θα γίνονταν στην Καρδαμύλλη. Δεν λύθηκαν, όμως, και υπήρξαν αναποδιές, που, ενώ έμοιαζαν να λύνονται, δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι αποφασίστηκε να σταματήσει η δουλειά…Η πίκρα μας και η στεναχώρια μας είναι πολύ μεγάλες, γιατί και ο κόσμος την αγάπησε πολύ τη δουλειά και εμείς, που δίναμε σ΄αυτήν τον καλύτερο μας εαυτό. Πέσαμε κι εμείς θύματα της άγριας κρίσης κι έτσι ή σειρά μας μένει ημιτελής. Δυστυχώς…

Είχες πει ότι αυτή θα είναι η τελευταία σου σειρά…

Έχω κάνει πολλή τηλεόραση, πάνω από είκοσι χρόνια. Και, όπως ξέρεις καλά, είχα την ευθύνη πολλών σειρών που έκανα. Από το στήσιμο και τη διανομή μέχρι τα σενάρια και όλη την εικόνα τους. Τώρα θέλω να απέχω. Πόσο δε μετά την τροπή που πήρε η ιστορία με την «Κλινική περίπτωση». Είμαι πολύ στεναχωρημένος… Μπορεί να κάνω κάποιο γκεστ ή κάτι σε μίνι σειρά, κι αυτό αν προκύψει. Σειρά όπως έκανα μέχρι τώρα δεν θα κάνω πια! Αλλά τι να λέμε γενικά, όταν… ειδικά η τηλεόραση βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται πια; Τι;

Παίζει πολύ η είδηση ότι αναλαμβάνεις το Εθνικό;

Έχουν γίνει κουβέντες κι είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά για την ώρα τίποτα δεν έχει προχωρήσει και δεν είναι σίγουρο. Η θέση του διευθυντή της πρώτης σκηνής κρατικής σκηνής μας έχει απαιτήσεις πολλές και, αν τελικά μου ανατεθεί, θα έχω πάρα πολύ δουλειά μπροστά μου αλλά και πολλές υποθέσεις να δεχτώ!

Δεν «μασάς» όμως σε επιθέσεις- και υπήρξαν πολλές ως τώρα.

Δεν «μασάω» και δεν με αφορούν  διόλου. Σε βεβαιώ για αυτό»

Διαβάστε ακόμα

H πικρία του Γιάννη Μπέζου για το ξαφνικό τέλος της Κλινικής Περίπτωσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος η «Κλινική περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο