Γιάννης Μάρκου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με 15 μαχαιριές

Γιάννης Μάρκου

Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το σοκαριστικό περιστατικό της επίθεσης με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο του φτάνουν στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό.

Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν στην ουρά όμως οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο.

Ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Από εκείνο το  σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου.

Στο βίντεο του ANT1 φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του 26χρονου και του 19χρονου φίλου του. Πώς χτύπησαν τον επιχειρηματία και πώς στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν ανάποδα το δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου ήταν αιμόφυρτος κάτω.

Συγκεκριμένα οι δύο νεαροί επιστρέφουν στο αυτοκίνητο τού 19χρονου, ενώ μαζί τους και ένας άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει.

Χωρίς να χάσουν χρόνο επιβιβάζονται στο όχημα και σπεύδουν να εξαφανιστούν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Πηγή: Newsit