Γιάννης Μακρής: Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του

Γιάννης Μακρής

Κρυβόταν σε βαλκανική χώρα αλλά έκανε το μεγάλο λάθος. Αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, συνεργός του ανθρώπου που πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε με πέντε σφαίρες στο Πανόραμα της Βούλας πριν από μερικούς μήνες. Έκανε το μεγάλο λάθος να επιστρέψει στη Βουλγαρία, αλλά στα σύνορα τον περίμενε η αστυνομία.

Εδώ και μέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του. Από την ημέρα της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί και θεωρείται πως είχε βρει καταφύγιο σε κάποια βαλκανική χώρα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όμως οι πληροφορίες πως θα επέστρεφε στη Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν. Ο δραπέτης έκανε το μεγάλο λάθος και τα ξημερώματα της Τρίτης (30.07.2019) πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετο του, ο Βούλγαρος συνελήφθη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σε βάρος του Βούλγαρου υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν πως εκείνος ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Μακρή.

Πηγή: newsit.gr