Γιάννης Ξανθόπουλος – Σε σοκ η μητέρα του οδηγού: «Τουλάχιστον ζει το παιδί μου»

Γιάννης Ξανθόπουλος

"Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήταν ζωντανό το άλλο παιδί και μόλις πήγα στο νοσοκομείο βρήκε την μητέρα και τον πατέρα του στα νεκροτομεία..."

Σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19 χρονος άνδρας, ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης. Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της εν λόγω είδησης, η μητέρα του οδηγού του ενός οχήματος μίλησε σοκαρισμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του οδηγού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το παιδί μου αυτή τη στγμή είναι εντάξει. Περιμένουμε να κάνουμε ένα χειρουργείο στον αστράγαλο. Έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο, στο πιγούνι και στη μύτη, έχει κάνει πλαστική στο αυτί αλλά τουλάχιστον ζει. Γιατί ο συνάδελφος του, που ήταν μαζί με το παιδί μου, δεν ζει».

«Πηγαίνανε για τη δουλειά τους και ανέβαιναν τη Δεκελείας. Με πήρε τηλέφωνο στις 5 το πρωί και μου λέει «έχει πέσει κάποιος πάνω μας, εγώ πονάω και ο φίλος μου βογκάει». Ο Γιάννης (σ.σ. Ξανθόπουλος) είπε ότι πήγε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο, λέει ότι κάποιος του πετάχτηκε, δεν ξέρω τι έγινε και έπεσε στην αντίθετη πλευρά και πέταξε τα παιδιά στην κολώνα».

«Όταν πάμε δηλαδή να αποφύγουμε κάτι, πέφτουμε στον άλλον! Και δεν φταίει αυτός που έφταιγε αλλά φταίει η γάτα, ας πούμε! Έφυγα στις 5 τα ξημερώματα και πήγα και αντιμετώπισα τον Γιάννη κάτω, στο αντίθετο ρεύμα όπου ήταν ο γιος μου και ο φίλος του βόγκαγε κάτω. «Πονάω, βοήθεια» φώναζε το άλλο παιδί που πέθανε. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήταν ζωντανός και μόλις πήγα στο νοσοκομείο βρήκε την μητέρα και τον πατέρα του στα νεκροτομεία» πρόσθεσε η γυναίκα στη Super Κατερίνα για το δυστύχημα στο οποίο και ενεπλάκη ο γιος της, Γιάννης Ξανθόπουλος.