Γιάννης Ξανθόπουλος: «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε»

Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με μαρτυρία στο Tlive του Alpha.

Για το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο και ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, έφερε νέα ντοκουμέντα στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Ειδικότερα, στην ενημερωτική εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο το οποίο και δείχνει από μια άλλη γωνία το αυτοκίνητο του νεαρού τραγουδιστήνα κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους δυο 19χρονους στο Μενίδι.

Σε αυτό το στιγμιότυπο, λοιπόν, φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό και όλα να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν… κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε».

Στη συνέχεια του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα, σε δρόμο με όριο τα 50, και γι αυτό δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως τόσο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος όσο και εκείνο που βρίσκονταν οι δυο 19χρονοι έγιναν σμπαράλια.

Πηγή εικόνας: NDP Photo