Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο μετεωρολόγος κατά όσων των επικρίνουν για την ένταξή του στο κόμμα του Λεβέντη

«Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό».

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Γιάννης Καλλιάνος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την ¨Ενωση Κεντρώων, ακολούθησαν και κάποια αρνητικά σχόλια. Ο ίδιος, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook δίνει αιχμηρή απάντηση στους επικριτές του:

«Σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται και ως πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ προσχώρησα στην Ένωση Κεντρώων, μιας και που το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τη μη στήριξη των παθογενειών του παρελθόντος στο δημόσιο.
Η απάντηση μου είναι απλή και σαφής,
Στην ΕΡΤ μπήκα με διαδικασία σκληρού ΑΣΕΠ (μόρια βάση πτυχίων), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές ενδιάμεσα και με λιγοστά χρήματα. Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό.
Δεν με απασχολεί ποιος ήταν κηφηνας και ποιος όχι. Και ούτε η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου είναι αργόσχολοι. Προς Θεού! Εγώ κοιτούσα να εργάζομαι σκληρά και εδώ είναι όλοι οι πρώην διευθυντές μου η συνάδελφοι μου ώστε να γνωστοποιήσουν το αντίθετο».