Γιάννης Καλλιάνος: Απαντά για το κλάμα του γιου του στην ορκωμοσία της Βουλής – «Ένιωσα άβολα αλλά παιδί είναι»

Γιάννης Καλλιάνος

"Το βλέμμα μου πήγε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος εκείνη την ώρα κοίταγε προς τα πάνω. Λέω: ωχ, τώρα την πατήσαμε", περιγράφει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Για την εμπειρία του από την ορκωμοσία της νέας Βουλής αλλά και τα κλάματα του μικρού του γιου που τράβηξαν τα βλέμματα μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Την ώρα που ξεκίνησε να κλαίει τον κατάλαβα κατευθείαν. Ήταν πίσω από το κεφάλι μου, καθόταν ψηλά στον δεύτερο όροφο των θεωρείων, ήταν πολύ ψηλά αλλά έκλαιγε τόσο δυνατά», περιγράφει ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Έψαχνα εκείνη την ώρα, χωρίς να με καταλάβουν από κάτω, να προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία με τη σύζυγό μου, που ήταν από πάνω. Γύρναγα αλλά δεν την έβλεπα. Ευτυχώς πήρε το παιδί και το έβγαλε έξω στο διάδρομο για να μην ακούγεται. Δεν θα σταμάταγε τα κλάματα. Αγχώθηκα εκείνη την ώρα», παραδέχεται στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Το βλέμμα μου πήγε στον Πρωθυπουργού ο οποίος εκείνη την ώρα κοίταγε προς τα πάνω μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη. Λέω: ωχ, τώρα την πατήσαμε. Ένιωσα άβολα, αλλά παιδί είναι», ανέφερε αμέσως μετά ο Γιάννης Καλλιάνος στον Νίκο Ευαγγελάτο.