Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ερώτηση του δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε – «Με ρώτησες το ίδιο και πέρσι»

Giannis Antetokounmpo

"Εσύ στη δουλειά σου παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο; Είναι λάθος η ερώτηση!", απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά μια ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε τον “Greek freak” να… βγει από τα ρούχα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε από τον Έρικ Νεμ, του Athletic, αν θα χαρακτήρισε αποτυχημένη τη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, μετά και ον αποκλεισμό της ομάδας από τους Μαϊάμι Χιτ, στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο “Greek freak” αντέδρασε αρχικά, πιάνοντας το κεφάλι του (σ.σ. δείχνοντας έτσι την ενόχληση του) θυμήθηκε ότι την ίδια ερώτηση του είχε κάνει ο ίδιος δημοσιογράφος και μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Σέλτικς στα περσινά playoffs και τόνισε πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν αποτυχίες, παρά μόνο βήματα για να φτάσεις στο στόχο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε το παράδειγμα του Μάικλ Τζόρνταν, για να επισημάνει πως μια αποτυχία μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες.

Παράλληλα, ο 28χρονος Έλληνας διεθνής φάνηκε να «αδειάζει» τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, για την αντιμετώπιση του Τζίμι Μπάτλερ.

Πηγή: newsit.gr