Γιάννης Αϊβάζης: Το μήνυμά του για τις πολιτικές εξελίξεις!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Το δικό του σχόλιο για τις πολιτικές εξελίξεις που “τρέχουν” στη χώρα έστειλε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία, η οποία είναι λερωμένη και μίλησε για την ενότητα που πρέπει να επικρατήσει αυτή τη στιγμή στη χώρα.

«Ορίστε λοιπόν τι καταφέρανε να κάνουμε αυτοί που αγαπάνε την Ελλάδα !! ΔΙΧΑΣΜΟΣ !!! Όλοι εσείς που γράφετε και ξαναγράφετε μέσα από όλου του είδους τα social media , βρίζετε και κρίνετε την ζωή και την απόφαση του καθενός τι θα ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε σκεφτείτε ενα πράγμα : ΆΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ , ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΟΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ , ΘΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ !!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ !!! Ε ν ο τ η τ α!!!!!».


 

Ορίστε λοιπόν τι καταφέρανε να κάνουμε αυτοί που αγαπάνε την Ελλάδα !! ΔΙΧΑΣΜΟΣ !!! Όλοι εσείς που γράφετε και ξαναγράφετε μέσα από όλου του είδους τα social media , βρίζετε και κρίνετε την ζωή και την απόφαση του καθενός τι θα ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε σκεφτείτε ενα πράγμα : ΆΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ , ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΟΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ , ΘΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ !!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ !!! Ε ν ο τ η τ α!!!!! #referendum #δημοψηφισμα #greece #eu #parliament #greeceneverdies

A photo posted by Yannis Aivazis (@yannisaivazis) on