ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ‘Ολα τα τηλεοπτικά αστέρια μαζί στην ίδια κινηματογραφική αίθουσα! ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ μέσα από την αίθουσα με όλα τα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Χθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν» με όλα τα λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα να δίνουν το παρών!

Τα πηγαδάκια ήταν πολλά με τα μεγαλύτερα διάσημα ονόματα να είναι στην ίδια κινηματογραφική αίθουσα και και να σχολιάζουν την ταινία που μόλις είχε τελειώσει! 

Η κάμερα του zappIΤ ήταν μέσα στην αίθουσα και κατέγραψε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει στενή παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μαζί τους και ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Πιο δίπλα καθόταν η Ναταλία Γερμανού με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη με αποτέλεσμα να φουτώσουν οι φήμες για την «φιλική» τους σχέση! Επίσης μέσα στην αίθουσα ήταν η Βίκη Χατζηβασιλέιου, η Αγγελική Νικολούλη, ο Σάκης Ρουβάς, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Ευα Καιλή, η Σίσσυ Χριστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Αν»!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ