Για ποιο λόγο «έσκασε» ο Φ.Σεργουλόπουλος από τη ζήλεια του;

«Πέρασε ο καιρός και τον Δεκέμβριο μου τηλεφώνησε ο Φωκάς.....»

Ο Φ. Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο, αφού θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ Priscilla, μαζί με τον Γ.Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Πετράκη, που θα ξεκινήσει στο θέατρο Badminton στις 6 Μαίου.

Η χαρά του ηθοποιού-παρουσιαστή όταν μιλάει για την παράσταση είναι χαρακτηριστική: «Νομίζω ότι η συμμετοχή μου στη παράσταση είναι σχεδόν καρμική. Ήμουν στο μαγαζί μου πέρσι το καλοκαίρι και ήρθε ο Γ.Καπουτζίδης, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο και μου είπε; Πήγα και είδα το Priscilla γιατί θα το διασκευάσω.

Εγώ είχα δει το συγκεκριμένο μιούσικαλ στη Νέα Υόρκη και είχα συγκλονιστεί. Με το που μου το είπε ξεροκατάπια. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να παίζω σε μια τέτοια παράσταση, αλλά δε του είπα τίποτα. Τον ρώτησα απλά ποιος θα το σκηνοθετήσει και όταν μου είπε ότι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με τον  οποίο γνωριζόμαστε σχεδόν 20 χρόνια, έσκασα από τη ζήλεια μου.

Πέρασε ο καιρός και τον Δεκέμβριο μου τηλεφώνησε ο Φωκάς «Θέλω να σε δω «μου είπε «'ελα να δεις και το μωρό» του απάντησα .»

«Σε πειράζει να είναι και ο Καπουτζίδης;» με ρώτησε και τότε κατάλαβα ότι θέλουν να μου μιλήσουν για το Priscilla.»

Εαν θες κι εσύ να δεις την παγκόσμια επιτυχία «Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου» κλείσε εδώ τα εισιτήρια σου με 50% έκπτωση!