Γεννατάς: Είμαστε κατσαρίδες για να κάνουν τη δουλειά τους!

Δείτε τη συνέντευξή του

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Νομίζω ότι ο κύριος ρόλος της αστυνομίας είναι να δέρνει τον κόσμο» είπε ο ηθοποιόςμε αφορμή το γεγονός ότι ο κόσμος στο Σύνταγμα έχει μειωθεί.

«Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι όλος ο κόσμος δέχεται μία τρομερή επίθεση από αυτό που λέμε οικονομικό κεφάλαιο. Δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους καθόλου. Ενδιαφέρονται μόνο πως θα ρίξουν το κόστος της παραγωγικής τους δύναμης. Δεν ενδιαφέρονται για εμάς.Καθόλου! Τους είμαστε αδιάφοροι. Τους είμαστε παράσιτα. Είμαστε κάτι σαν κατσαρίδες που θέλουνε μόνο να τους κάνουν τις δουλειές τους» είπε ο ηθοποιός  και συνέχισε ότι εκείνο που προβάλλεται είναι οι πολιτικοί που σχετίζονται με μοντέλα.

Μίλησε τέλος και για τον ρόλο που πρέπει να έχουν οι καλλιτέχνες στην σύγχρονη πολιτική κατάσταση:»Θεωρώ ότι ο καλλιτεχνικός χώρος πρέπει να λέει την άποψή του. Η τέχνη η οποία υπαινίσσεται έχει τελειώσει. Η τέχνη πρέπει να δηλώνει. Ξανά να αρχίσει να δηλώνει. Αντ’ αυτού εμείς τι κάνουμε; Κάνουμε κάτι πάραστάσεις…που εν αφορούν κανέναν. Αφορούν μόνο να έχουμε τη δουλίτσα μας να περνούμε εμείς καλά.»

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του: