Γαρμπή για Σχοινά: «Αφορμή για φθηνό κουτσομπολιό…

...ήταν οι τρεις ερωταπαντήσεις που βγήκαν από συνέντευξη μισής ώρας».

Στο περιοδικό «HELLO» και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο μίλησε η Καίτη Γαρμπή, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αντίδραση του Διονύση Σχοινά, όταν απομονώθηκαν κάποια λόγια του, σε πρόσφατη συνέντευξή του, για την Έλλη Κοκκίνου.

Πώς είδες την αντίδραση του Διονύση Σχοινά πρόσφατα, όταν απομονώθηκαν κάποια λόγια του για την Έλλη Κοκκίνου, από συνέντευξη που παραχώρησε;

Ο Διονύσης είναι ένα σοβαρό παιδί χαμηλών τόνων, που δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις. Τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο κι όλοι μιλάνε για εκείνον. Αυτός ήταν ο λόγος που ενέδωσε να βγει και να μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια, για το νέο του τραγούδι, να πει την άποψή του για την κατάσταση στην Ελλάδα, γλυκός και χαλαρός όπως πάντα. Έδωσε συνέντευξη μισής ώρας κι αυτό που βγήκε ήταν τρεις ερωταπαντήσεις που έδιναν αφορμή για φθηνό κουτσομπολιό. Οι τίτλοι που περνούσαν την ώρα που μιλούσε τον έκαναν να φαίνεται σαν να βγήκε να κάνει πλακίτσα πρωινιάτικα.

Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μάλλον άδραξαν την ευκαιρία με αφορμή την επίσκεψη της Έλλης στο μαγαζί που τραγουδούσε.

Και οι δημοσιογράφοι και οι καλλιτέχνες γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών σε τέτοιου είδους αναφορές. Σοβαρά τώρα, πιστεύετε πως μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο ότι επισκέφτηκε τον Διονύση μια συνάδελφός του με την οποία είχε σχέση 20 χρόνια πριν;