Γ. Λιάγκας: Η Φαίη διοικεί στο σπίτι…

Τις πρώτες δύο μέρες της εκπομπής φεύγαμε από το στούντιο και μαλώναμε γιατί ο ένας είχε μιλήσει παραπάνω από τον άλλον.

O Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχθηκε στην εκπομπή του »Βράδυ» τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με το χαρακτηριστικό του ύφος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του αιχμηρού παρουσιαστή.

Πώς αισθάνεται τώρα που θα αποκτήσει γιο; »Περιμένουμε αγοράκι δεν κρύβω όμως πως εγώ ήθελα στην αρχή κοριτσάκι. Είναι πιο γλυκά τα κοριτσάκια όταν παίζουν στο δρόμο ενώ τα αγοράκια είναι πιο βλάκες. Είναι πιο αγαθά τα αγοράκια».

Με την Φαίη εκτός από ζευγάρι είναι και συνάδελφοι. Έχουν τσακωθεί ποτέ λογω δουλειάς; »Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, αυτό που θέλω εγώ είναι όταν τελειώνει κάθε εκπομπή είναι να αισθάνομαι καλά. Τις πρώτες δύο μέρες της εκπομπής φεύγαμε από το στούντιο και μαλώναμε γιατί ο ένας είχε μιλήσει παραπάνω από τον άλλον. Μετά χαλαρώσαμε και σταματήσαμε να φαγωνόμαστε γιατί βρήκαμε την χημεία μας. Μπορώ να μιλάω και να με απολαμβάνει η Φαίη ή το αντίθετο. Στην εκπομπή έχει τον ρόλο της μαμάς. Όταν εγώ με τους υπόλοιπους κάνουμε καφριλίκια η Φαίη μας συμμαζεύει. Είμαι τυχερός γιατί με μαζεύει, αν ήμουν ελεύθερος θα μας έστελνε ραβασάκια όλη την ώρα το ΕΣΡ», απαντά ενώ για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέει πως τον έχει υιοθετήσει.

Στο σπίτι όμως πώς συμπεριφέρονται; »Είμαστε πολύ καλά. Και είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου. Ειδικά στα προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά. Για τα επαγγελματικά όμως ποτέ δεν τρελάθηκα. Η Φαίη είναι φοβερά υποχόνδρια. Ακόμα και 3:00 το βράδυ να γυρίσουμε και βρει ένα σκουπιδάκι θα κάτσει να καθαρίσει και ας έχουμε να ξυπνήσουμε στις 7:00 για να πάμε στο στούντιο. Στο σπίτι μένουμε εγώ η Φαίη και το Dettol. Δεν πιστεύω πως ζει το οποιοδήποτε μικρόβιο εκεί, άλλωστε μυρίζει σαν καινούριο νοσοκομείο. Η Φαίη διοικεί στο σπίτι αλλά θεωρώ πως τις σημαντικές αποφάσεις θα τις πάρω εγώ. Για παράδειγμα τα οικονομικά τα αποφασίζω εγώ. Η σχέση της Φαίης με τα λεφτά είναι μόνο στο πώς θα τα ξοδέψει».

Την πρώτη φορά που την κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο είχε παραγγείλει σουβλάκια με τζατζίκι! »Την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι μου η Φαίη δεν μαγείρεψα, όπως είναι λογικό, και παρήγγειλα σουβλάκια. Τι να έκανα; Είχα βάλει μέσα και τζατζίκι. Από χωριό είμαστε και οι δύο. Πάντως με δυσκόλεψε πάρα πολύ, μου πήρε τρεις μήνες για να την ρίξω. Αυτό που με έκανε «κλικ» ήταν πως είναι καλός άνθρωπος, ότι είναι σαν παιδί και πως όταν γνώρισα τους γονείς της είδα ότι είναι μεγαλωμένη με τις καλύτερες αρχές», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την … άκομψη ορισμένες φορές συμπεριφορά του στην τηλεόραση υποστηρίζει: »Λειτουργώ και στην τηλεόραση όπως και στο ραδιόφωνο. Στο ραδιόφωνο έχεις την άνεση και μπορείς να «την λες» στον άλλον, στην τηλεόραση όχι και τόσο. Εγώ δεν κολλάω, το κάνω όπου και να είμαι γιατί αισθάνομαι άνετα. Όταν κάνεις 200 εκπομπές τον χρόνο επί 3 ώρες καθημερινά θα κάνεις και κάποια πράγματα στον αέρα τα οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνονται… όπως η κίνηση που έκανα και έπαιξε αρκετά μετά από όλα τα κανάλια, και άλλα πράγματα τα οποία τα κάνεις στην καθημερινότητα σου. Αυτά συμβαίνουν δεν μπορείς να τα αποφύγεις».