Γ.Γεννατάς: «Δεν θέλω να μιλάω για προϊόντα του καιρού»

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τα θέλω τους και την Ζέα Μακρυπούλια στο περιοδικό » HELLO» και την Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

 'Εχετε αισθανθεί ήττημένοι επαγγελματικά:

Γ. Γεν.:Σε καλλιτεχνικό επίπεδο θεωρώ ότι θα μπορούσα να έιχα κάνει πολλά κάπως διαφορετικά. Αλλά σε επαγγελαμτικό, νομίζω ότι έχω κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα. Ο καθένας, κατά πως θέλει και μπορεί χαράζει το δρόμο του. Κι εγώ ακολούθησα αυτό τον δρόμο που ήθελα. Δεν ήθελα να είμαι μόνιμος πουθενά, δεν θέλω να τα έχω καλά με όλους,παρά μόνο με εκείνους τους οποιούς πιστεύω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχω ακολουθήσει το δρόμο που μου δίνει τη χαρά και τη ευτυχία που επιδίωκα.

Αντ. Λ.: Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ακολούθησα κανέναν άλλο δρόμο από αυτόν που πραγματικά ήθελα ..

Ζείτε από την δουλειά σας. Θα σκύβατε το κεφάλι σε κάτι το οποιό ενδεχομένως να μη συμβάδιζε με τα «θέλω» σας;

Αντ.Λ.: Εμένα μου έχει συμβεί να γνωρίζω εξαρχής ότι αυτό που πάω να κάνω λάθος, αλλά την έδωσα την ευκαιρία στη μικρή πιθανότητα να έχω πέσει έξω. Ποτέ, όμως, δεν με έχει προδώσει το ένστικτό μου.Βέβαια, δεν μπορώ να απέχω και να πω «δεν δουλεύω.»  Δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι σπίτι μου, και να τρώω τα χρήματα του μπαμπά μου.

Γ.Γερ.: Η ζωή μας ουσιαστικά είναι άθροισμα συνθηκολογήσεων. Το θέμα είναι να γνωρίζεις ποιο είναι το όριο σου, που  συνθηκολογείς, και να τοποθετείς έσυo ίδιος το όριο σου. 

Πριν από λίγους μήνες συζητήθηκε πολύ η δήλωση σας» Δεν είναι συνάδελφος μου η κυρία Μακρυπούλια.» Με τόση έκταση που πήρε σκεφτήκατε να είστε πιο προσεκτικός την επόμενη φορά;

Γ.Γερ: Δεν θα ήθελα να συνεχίσω μια κουβέντα η οποία αφορά προϊόντα του καιρού μας. Είναι προϊόντα όλα αυτά!

Αντ.Λ: Δεν νομίζω, πάντως, ότι η όλη συζήτηση έγινε για το ποιον θεωρούμε συνάδελφο.

Γ.Γερ.: Εδώ είναι η ιστορία και γράφεται κάθε μέρα.Σε δεκαπέντε χρόνια, λοιπόν, όταν θα βλέπουμε όλο αυτό που γίνεται στην τηλεόραση, τα πρωινά και τις ξανθές που βγ'αζουν λέφτα για πλάκα, θα τη βρούμε μπροστά μας την ιστορία.

Διαβάστε ακόμη:

Γεννατάς: Είμαστε κατσαρίδες για να κάνουν τη δουλειά τους!

Ώρες αγωνίας για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!