Φρίκη για 19χρονη κοπέλα – Την κακοποιούσε ο πατέρας της από τα 11 και την εξέδιδε αστυνομικός

19χρονη

Συγκλονιστική μαρτυρία από την 19χρονη στην Ηλιούπολη,

Με χειροπέδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης η οποία από την ηλικία των 11 ετών, βίωνε έναν εφιάλτη, βαναυσότητας, κακοποίησης και εκμετάλλευσης. Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι – κολαστήριο στην Ηλιούπολη και συνέλαβαν τον 39χρονο συνάδελφός τους. Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι την «φυλάκισε», την κακοποίησε και την εξέδιδε.

Την ίδια ώρα περνούσαν χειροπέδες και στον πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος κατηγορείται ότι την χτυπούσε, την κακοποιούσε και την βίαζε.

Μετά από παραμονή μίας ώρας στο γραφείο του εισαγγελέα, πήραν το δρόμο για τον ανακριτή. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους, βαρύτατη. Συνολικά, 14 κακουργήματα και πλημμελήματα για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τους, η 19χρονη. Η 19χρονη κοπέλα βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, κατάφερε να αποδράσει και βρήκε φύλακα-άγγελο, μία σερβιτόρα, η οποία την βοήθησε να καταφύγει στις αστυνομικές αρχές.

Το 19χρονο κορίτσι κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου ζητώντας βοήθεια από μία υπάλληλο καφετέριας που βρίσκεται στα 200 μέτρα. Στην συνέχεια, περιέγραψε με λεπτομέρεια στους αδιάφθορους τα όσα φρικτά υπέστη.

«Δραπετεύει, αφού την βλέπει χτυπημένη η σερβιτόρα της καφετέριας και της λέιε εάν χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου.Το κορίτσι παίρνει θάρρος και λίγο αργότερα, σπεύδει τρέχοντας στην καφετέρια και ζητάει βοήθεια, οι άνθρωποι την κρύβουν, ο κακοποιητής την ψάχνει με τη μηχανή γύρω-γύρω. Κρύβονται, είναι, δηλαδή, αστυνομική ταινία, αυτό που έζησαν» τόνισε η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη.

Η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς από την ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17, κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα της, γνώρισε τον αστυνομικό πριν από δύο μήνες και σύναψαν σχέση.

«Την κοπέλα σχεδον δεν την έβλεπα, δύο φορές την είχα δει» ανέφερε μια γειτόνισσα. Γρήγορα, άρχισε να βιώνει ξανά τον εφιάλτη. Εκείνος, ο αστυνομικός, από ελπιδοφόρος σύντροφος, έγινε ο δυνάστης της. Το σπίτι που έμεναν στην Ηλιούπολη, το κολαστήριο της. «Μιλάμε για σοβαρή περίπτωση…Δεν μας έλεγε κανένας καλημέρα από όλους αυτούς» πρόσθεσε ένας γείτονας.

Η 19χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος την απειλούσε με το όπλο και είχε προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της, ενώ, την είχε αναγκάσει να κλείσει και όλους τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έξω από το σπίτι που ζούσε δραματικές ώρες η κοπέλα παραμένουν η μηχανή και το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Οι αστυνομικοί μέσα βρήκαν συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, τρεις κάρτες μνήμης, μια φωτογραφική μηχανή, έναν σκληρό δίσκο και ένα στικάκι USB. Στο σπίτι του πατέρα της 19χρονος μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα μαχαίρι και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Για την υπόθεση, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου, ο οποίος φέρεται να συνέδραμε τον αστυνομικό στις αποτρόπαιες πράξεις του. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.