Φουντώνει και πάλι το… φλερτ Mega – Νίκου Μουτσινά!

Οσο το ρήγμα στις σχέσεις του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha βαθαίνει, τόσο φουντώνει και πάλι το φλερτ του με το Mega!

Με άλλα λόγια; Mega καλεί Νίκο Μουτσινά όβερ ή μάλλον… ξανά καλεί Νίκο Μουτσινά όβερ!

Ότι οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού πολιορκούν τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό είναι γνωστό. Αυτό ίσως που δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα, είναι το γεγονός πως μετά το άδοξο τέλος της βραδινής εκπομπής του Νίκου στον Alpha και ύστερα από το νέο… πατατράκ που σημειώθηκε ανάμεσα σε Νίκο και Alpha, όταν ο πρώτος διαπίστωσε πως το κανάλι δεν έχει καμία διάθεση να στηρίξει την μετακόμιση της θεατρικής του παράστασης στην Θεσσαλονίκη, οι συζητήσεις αυτές με το Mega αναθερμάνθηκαν και μάλιστα έγιναν και ακόμα πιο έντονες,μιας και ως γνωστόν ο… λύκος και ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός στην αναμπουμπούλα χαίρονται.

Οι Megaλικοί ,λοιπόν, έχουν μπει με φόρα στην κούρσα της διεκδίκησης του Νίκου ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, τώρα που οι σχέσεις του δεύτερου με το κανάλι της Κάντζας φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στην… κατάψυξη. Βλέπετε, εννοείται πως στο Νίκο δεν άρεσε το γεγονός ότι το «Νικ ο ΄κλοκ» κατέβασε ρολά με συνοπτικές διαδικασίες, όπως επίσης δεν τρελαίνεται και με την πίεση που δέχεται για να συνεχίσει στο «Δέστε τους», από την στιγμή που από πέρσι τους έχει ενημερώσει πως δεν θα ήθελε να συμμετέχει και πάλι στην εν ΄λόγω εκπομπή. Ετσι, με τούτα και με ΄κείνα, ο Νίκος φαίνεται να έχει στρέψει το βλέμμα και προς άλλες τηλεοπτικές γειτονιές και πολύ καλά έχει κάνει, μιας και οι ταλαντούχοι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα για να φοβούνται.

Αλλωστε, εκεί στα λημέρια του Mega ενδιαφέρονται για τον Νίκο Μουτσινά τα μάλλα και μάλιστα ενδιαφέρονται να στήσουν μαζί του μία γενικότερη συνεργασία μιας και ο Νίκος είναι ένα πρόσωπο που τους… πάει (αν στηθεί σωστά…) σε όλες τις ζώνες!

Διαφωνείς;

Νάνσυ Νικολαΐδου