Φωτιά στο Λαγονήσι: Αδιανόητη καταγγελία από πρωταθλητή ΑμεΑ κατά αστυνομικού – «Να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις»

Νίκος Παπαγγελής

"Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου: για σένα το λέω αδερφέ", περιγράφει ο Νίκος Παπαγγελής στο Instagram.

Σε μία αδιανόητη καταγγελία προχώρησε ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκος Παπαγγελής, εις βάρος αστυνομικού με αφορμή τη φωτιά στο Λαγονήσι. Την ώρα που έδινε τη δική του μάχη, καθώς το σπίτι του βρισκόταν στην περιοχή του Κουβαρά, όπου η φωτιά σάρωσε τα πάντα, ο Νίκος Παπαγγελής επεσήμανε τη ντροπιαστική στάση αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός αθλητής, ο αστυνομικός του είπε «Να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις όταν έρθει η φωτιά».

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαγγελής έγραψε σε αναρτήσεις του στο Instagram:

«Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια δίπλα από εμάς! Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι… Δεν ξέρω ποιος φταίει ή ποιος θα πάρει την ευθύνη! Καλή δύναμη στους ανθρώπους που μάχονται με τη φωτιά και σε αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ζωής!

Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: “Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”. Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν!

Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του, όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου: για σένα το λέω αδερφέ».