Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον τραγικό θάνατο της αδερφής της!

Έχασε την αδερφή της σε τροχαίο, ενώ ήταν επιβάτης σε ταξί...

Η Φωτεινή Ψυχίδου άνοιξε την καρδιά της στη Ζήνα Κουτσελίνη και μίλησε πρώτη φορά για την τραγική απώλεια της αδερφής της Ιωάννας. «Το 2002 πήρε ένα ταξί για να πάει σπίτι, ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε τρεις σπόνδυλους στον αυχένα, έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω για περίπου 18 μήνες. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έφυγε, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Αυτή που μπόρεσε να το εκφράσει πολύ ήμουν εγώ. Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ δυνατοί, τον μπαμπά μου δεν τον έχω δει να κλαίει».

Η Φωτεινή Ψυχίδου περιέγραψε τον σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο έμαθε για την κατάσταση της υγείας της αδερφής της από έναν φίλο στο τηλέφωνο κι ενώ οι γονείς της το έκρυβαν. «Μου πέφτει το ακουστικό, ένα τηλέφωνο οργής στους γονείς και πήρα το πρώτο αεροπλάνο».

«Την ώρα του ατυχήματος είχε σκυμμένο το κεφάλι, έγραφε μήνυμα στο κινητό», εξηγεί και συνεχίζει: «Μέσα στο ταξί ήταν και άλλοι επιβάτες, κανείς δεν έπαθε τίποτα. Η Ιωάννα, χωρίς μώλωπες, χωρίς κακώσεις, έσπασε ο νωτιαίος μυελός». 

«Αυτό μου άλλαξε τα πάντα… από τον τρόπο που μιλάω, είμαι νευρική! Με εκνευρίζουν οι νωθροί! Όταν είμαι άρρωστη δεν κάθομαι ποτέ στο σπίτι, δεν θέλω να είμαι στο κρεβάτι επειδή η Ιωάννα ήταν καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι», εκμυστηρεύτηκε η Φωτεινή Ψυχίδου.