Φωτεινή Ψυχίδου: «Ο λόγος που χώρισα με τον Μπάμπη Στόκα είναι ότι…»

«Ό,τι ήθελα από τον Μπάμπη το έχει ο Δημήτρης.»

Η Φωτεινή Ψυχίδου εκμυστηρεύτηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη πως ήταν η ζωή με τον Μπάμπη Στόκα, πως οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, αλλά και ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που την έκαναν να ερωτευτεί τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Παραμονή του γάμου της με τον Μπάμπη Στόκα έμαθε ότι πρέπει να διακόψει άμεσα την κύηση εκμυστηρεύτηκε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα, ενώ όσον αφορά στο διαζύγιο δήλωσε «Ήταν δύσκολο το διαζύγιο. Απογοητεύτηκα. Έφυγα και τον αγαπούσα». Από την άλλη ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν ο άγγελος της: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο άγγελός μου! Ήρθε και φώτισε τη ζωή μου! Λες και τα πέρασα όλα αυτά για να έρθει ο Δημήτρης.»

«Για τον Δημήτρη μπορώ να μιλάω για ώρες, για τον Μπάμπη δεν ξέρω. Με γοήτευσε η μαγκιά του. Με διεκδίκησε πολύ αντρικά. Με το που με γνώρισε μου λέει «εγώ εσένα θα σε παντρευτώ» με μια σιγουριά. Του λέω «καταρχήν δεν ξέρεις το όνομα μου και κατά δεύτερον είμαι 2 χρόνια σε σχέση».

Ο λόγος που χώρισα με τον Μπάμπη Στόκα είναι ότι αγαπούσαμε με διαφορετικούς τρόπους. Εκείνος δεν ξέρω πως την ήθελε την αγάπη. Εγώ ήθελα να με προσέχουν πολύ, να νιώσω λίγο αυτή την ασφάλεια, σιγουριά. Δεν είχαμε και πολύ χρόνο μαζί. Ο Μπάμπης ήταν πολυάσχολος. Γενικά δε μου αρέσει κι αυτή η μουσική να σου πω την αλήθεια. Γυρνούσαμε από το στούντιο με όλα αυτά τα θλιμμένα και του έλεγα δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Με όλα αυτά τα θλιμμένα. Δεν ήμουν φαν των Πυξ Λαξ. Δεν ήμουν ποτέ φαν του Μπάμπη. Με έβαλε στην άκρη χωρίς να το καταλαβαίνει. Όταν αυτοί οι άνθρωποι από τα 25 τους γεμίζουν καλλιτεχνικά στάδια κι έχουν όλο αυτό το καλλιτεχνικό βάρος πάνω τους ίσως δεν το καταλαβαίνουν κιόλας.

Ό,τι ήθελα από τον Μπάμπη το έχει ο Δημήτρης. Για αυτό τρελάθηκα κιόλας και έπεσα και με τα μούτρα. Είναι αυτό που πάντα ήθελα. Τον Μπάμπη τον ερωτεύτηκα πάρα πολύ, αλλά συνέχεια δούλευε. Δεν τον έβλεπα. Ήταν απλά αδιάφορος.

Στον Κοργιαλά ήμουν φαν. Ο Δημήτρης είναι γκοθάκι. Πιστεύει ότι αληθινή αγάπη κρατά για πάντα. Είναι πολύ αυθεντικός. Είναι πολύ ρομαντικός. Είναι πολύ ροκάς. Είναι πολύ αναρχικός. Έχει αυτή την αλητεία και παράλληλα έχει αυτή το πράγμα να σε κάνει να νιώθεις σημαντική. Ο Δημήτρης ξέρεις τι έχει; Να έχει κόσμο από κάτω και να νιώθεις ότι τραγουδάει για σένα, κάτι που δεν το είχα ζήσει ποτέ» είπε η Φωτεινή Ψυχίδου.