Φως στο Τούνελ: «Την πέταξε στο τζάμι και η μαμά φώναζε…»

Μετά από δεκαέξι χρόνια, η μοναδική μάρτυρας εγκλήματος σε μία υπόθεση που πάγωσε το Πανελλήνιο και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, έσπασε τη σιωπή της και σόκαρε...

Είναι η 19χρονη Βάσω, κόρη του ισοβίτη Σπύρου Καββαδία. Η είδηση της απόδρασης του την αναστάτωσε και ξύπνησε τις φριχτές μνήμες της.

Tον Αύγουστο του 1998 ο πατέρας της δολοφόνησε εν ψυχρώ τη μητέρα της μπροστά στα μάτια της και εξαφάνισε το τεμαχισμένο όπως πιστεύεται πτώμα της. Ήταν μόλις τριών χρόνων και ζούσε με τους γονείς της στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Η παιδική ψυχούλα της σημαδεύτηκε ανεξίτηλα…

Δείτε την συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη που συγκλόνισε:


Αποτύπωσε τη σκηνή του εγκλήματος σε ένα σκίτσο και το παρέδωσε στη δημοσιογράφο. Έβγαλε από την τσέπη της το γράμμα που της έστειλε από τις φυλακές ο Καββαδίας και μίλησε για τα τηλεφωνήματα που της έκανε.

Το μήνυμα που απηύθυνε μέσω του «Τούνελ» στον δραπέτη πατέρα της που καταζητείται, ήταν αφοπλιστικό… Ζήτησε να της αποκαλύψει το σημείο που εξαφάνισε το πτώμα της μητέρας της. Μόνο τότε θα δεχτεί να του μιλήσει.

Τα γρανάζια του χρόνου τέθηκαν ξανά σε λειτουργία και προκάλεσαν οργή και φόβο όταν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου πρώτο το «Τούνελ» μετέδωσε την είδηση ότι ο ισοβίτης πατέρας της απέδρασε από τις φυλακές. 

Πηγή: anikolouli.gr