Φως στο Τούνελ: Θρίλερ στο εξοχικό στο Κορωπί

Η είδηση της εξαφάνισης ενός νέου άνδρα λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ήταν απλώς η αρχή σε ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα…

Μία απίστευτη υπόθεση μυστηρίου, έφερε στο φως το «Τούνελ». Σκιές και τρόμος έπεσαν πάνω από την εξοχική κατοικία δίπλα στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Στο σπίτι αυτό θα διανυκτέρευε τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ο Χρήστος Μερεντίτης 36 χρόνων. Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Στην αποθήκη βρέθηκε το αίμα του και ένας κάλυκας από 9άρι πιστόλι… Δύο από τα αυτοκίνητα του, έλειπαν. Τραγική ειρωνεία… Την εβδομάδα που εξαφανίστηκε θα παντρευόταν την αγαπημένη του, ενώ περίμενε από μέρα σε μέρα να πάρει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί… Το ζευγάρι έμενε στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Ο Χρήστος Μερεντίτης είναι ιδιοκτήτης μηχανημάτων για χωματουργικές εργασίες. Τον τελευταίο χρόνο είχε περάσει στην κατοχή του και ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός «Heart 9,42» με έδρα τη Χαλκίδα, που ανήκε στην οικογένεια της συντρόφου του.

Ανατροπή…

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε μια δύσκολη προσπάθεια να συμπληρωθούν τα κενά, από τη Δευτέρα 5 Μαΐου που υπήρξε η τελευταία επικοινωνία μαζί του, έως την Παρασκευή που εντοπίστηκαν τα αιματηρά ίχνη στο εξοχικό του. Η επίμονη έρευνα του «Τούνελ» έφερε αποτελέσμα. Ιδιοκτήτης επιχείρησης ειδών θέρμανσης αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα 5 Μαΐου πήρε προκαταβολή από τον Χρήστο για αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα. Την επομένη το πρωί, την Τρίτη 6 Μαΐου που θεωρείτο αγνοούμενος, ξαναπήγε στο κατάστημα και έδωσε τα υπόλοιπα χρήματα. Φορούσε εργατικά ρούχα και φαινόταν κουρασμένος και άυπνος. Από εκείνη την ώρα, μέχρι και που βρέθηκαν τα ίχνη αίματος, είναι το διάστημα που κρύβει τις απαντήσεις.

Είδε το αίμα του αγαπημένου της…

Η σύντροφος του αγνοούμενου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Το πρωί της Δευτέρας 5 Μαΐου, ο Χρήστος έφυγε από το σπίτι τους λέγοντας της ότι θα διανυκτέρευε στο εξοχικό του στον Άγιο Ιωάννη Κορωπίου. Την επόμενη μέρα όπως της είχε πει, είχε δουλειά στην Παιανία με έναν συνεργάτη του. Το βράδυ λόγω της εγκυμοσύνης της η Ντίνα ξάπλωσε νωρίς και δεν μίλησε μαζί του. Την άλλη μέρα τον καλούσε συχνά στο κινητό του αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Ανησύχησε. Με τον πατέρα του αγνοούμενου και με την οικογένεια της, πήγαν στο σπίτι και κατάλαβαν το κακό που είχε συμβεί. Λίγες μέρες μετά, την Παρασκευή, η Αστυνομία άνοιξε τη μικρή αποθήκη που υπήρχε στο κτήμα. Η εικόνα που αντίκρισαν τους έκοψε την ανάσα…Το αίμα του Χρήστου κι ένας κάλυκας, μαρτυρούσαν την τραγωδία…

Το «Τούνελ» στο εξοχικό που παίχτηκε το θρίλερ

//www.youtube.com/embed/mW0fjn2HsYc

Η οικογένεια του Χρήστου δήλωσε άμεσα την εξαφάνιση του στις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο εξοχικό για έλεγχο, συγγενείς και φίλοι τους παρακίνησαν να ψάξουν σε ένα κουβούκλιο από παλιό φορτηγό που βρισκόταν έξω από το κτήμα και που ο Χρήστος χρησιμοποιούσε σαν αποθήκη. Η πόρτα του ήταν κλειδωμένη. Μόνο ο Χρήστος και ένας φίλος του ήξεραν πώς να την ανοίξουν. Ο φίλος που ήταν παρών, την άνοιξε και βρέθηκαν όλοι αντιμέτωποι μετη σκληρή πραγματικότητα….

Μεγάλη ποσότητα αίματος του Χρήστου όπως αποδείχτηκε αργότερα, είχε καλύψει ακόμη και τα σίδερα που υπήρχαν σκόρπια . Ένας λοστός με ίχνη αίματος και ένας κάλυκας από 9άρι πιστόλι, μαρτυρούσαν το κακό που συνέβη.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στο εξοχικό του αγνοούμενου με τον πατέρα του και κατέγραψε με την κάμερα τον τόπο που διαδραματίστηκε αυτό το απίστευτο θρίλερ.

//www.youtube.com/embed/o_BhsUSUXjc

Ο πατέρας του αγνοούμενου Μπάμπης Μερεντίτης πριν βρεθεί το αίμα του γιου του, είχε πιστέψει πως στο σπίτι είχαν μπει κλέφτες. Αντιμέτωπος πλέον με αυτή την τραγική εξέλιξη, θυμήθηκε όλα όσα είχαν συμβεί τελευταία στο γιο του. Όπως είπε στη δημοσιογράφο, ο Χρήστος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες αφού του χρωστούσαν χρήματα από διάφορες δουλειές που είχε κάνει.

//www.youtube.com/embed/qeodvFkrsso

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Αποκαλύψεις που «καίνε» για την υπόθεση του πιλότου

Φως στο Τούνελ: Την εξαφάνισαν όταν έμαθαν την εγκυμοσύνη της!

Άγριο ξέσπασμα Νικολούλη για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Θα πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο»!

Φως στο Τούνελ: Άρπαξαν στην Αθήνα τη δίδυμη αδελφή της…

Τι ετοιμάζει ο γιός της Αγγελικής Νικολούλη;

Φως στο Τούνελ: Διαλύονται οι σκιες στην άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Φως στο Τούνελ: Ντοκουμέντο – φωτιά για τον Κωστή…