Φως στο τούνελ: Θρίλερ με τον «Μητσάρα»!

Ο Δημήτρης Γαλάνης είναι αγνοούμενος - Καταιγισμός πληροφοριών...

Θρίλερ με τον «Μητσάρα»…

Ένα πραγματικό θρίλερ με ήρωα τον «Μητσάρα», το γνωστό ποδοσφαιρόφιλο, παίζεται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα. Μια είδηση στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να κάνει τους πάντες να τον κλάψουν, αφού τον εμφάνιζε σαν πεθαμένο. Ο Δημήτρης Γαλάνης γνωστός ως «Μητσάρας», είναι αγνοούμενος!

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού «Φως στο Τούνελ», υπήρξε καταιγισμός πληροφοριών από τηλεθεατές που είχαν δει τον Μητσάρα σε διάφορους χώρους μέχρι και πρόσφατα. Η αδελφή του Αναστασία Γαλάνη βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ». Όπως είπε έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους αλλά πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος του.

//www.youtube.com/embed/kR2d4KDHmQE

Στη Νέα Σμύρνη απ΄όπου προέκυψαν πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν έρευνες επιτόπου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος. Πάντως η πληθώρα των πληροφοριών δείχνει ότι ο Μητσάρας αν και με προβλήματα υγείας, πρέπει να βρίσκεται στη ζωή.

//www.youtube.com/embed/vl-n0bOunYo

Ο Δημήτρης Γαλάνης 61 χρόνων, είναι χαρακτηριστική φυσιογνωμία στους χώρους των γηπέδων και φανατικός φίλος της ομάδας του Πανιώνιου. Δήλωνε δυναμική παρουσία και στους κοινωνικούς αγώνες και τα μηνύματα που εμφάνιζε στα πλακάτ του, έκαναν θραύση στο διαδίκτυο. Ζούσε σαν άστεγος και μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου έβρισκε καταφύγιο τα βράδια στο Δημαρχείο της Καλλιθέας. Από λάθος ενημέρωση στο Ίντερνετ ο «Μητσάρας» εμφανίστηκε νεκρός και οι φίλοι του έπλεκαν το εγκώμιο του με επικήδειους!

Πηγή: anikolouli.gr