Φως στο Τούνελ: Σπαράζει η μητέρα της 27χρονης από τη Θεσσαλονίκη: «Δεν ήταν τσουβάλι η κόρη μου να την πετάξουν έτσι, είχε ψυχούλα»

Φως στο τούνελ

"Την είδα στο νεκροτομείο, φαινόταν να έχει παλέψει με τα χέρια της. Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο, η μύτη και τα δόντια της ήταν σπασμένα", περιγράφει σοκαρισμένη η άτυχη μητέρα.

Με την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Δέσποινας Γεωργιάδου ασχολήθηκε μεταξύ άλλων το Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής 15/12. Η κάμερα της εκπομπής περιηγήθηκε στο σημείο όπου το βράδυ της Τετάρτης 6/12 εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της νεαρής μητέρας στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της 27χρονης, Κωνσταντίνα, μίλησε για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει τις τελευταίες ημέρες και με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικαλέας πράξης.

«Ανακάλυψα ότι η πολυαγαπημένη κόρη μου βρέθηκε εδώ, μπορώ να πω, δολοφονημένη και είμαι σοκαρισμένη. Είμαι παγωμένη, τρέμω ακόμα από αυτήν την κατάσταση. Πώς ένας άγγελος, ένα τέτοιο καλό παιδί, βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και ποιος την πέταξε εδώ», δηλώνει η κυρία Κωνσταντίνα στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ».

«Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου; Βρέθηκε να έχει παλέψει, από ό,τι είδα. Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο, η μύτη και τα δόντια της ήταν σπασμένα. Άφησαν μια καλή ψυχούλα στο δρόμο, χωρίς παπούτσια», περιγράφει σε κατάσταση σοκ η τραγική μητέρα.

«Σας εκλιπαρώ γονατιστή να βρεθεί ο ένοχος. Την απειλούσαν, ήταν πολύ φοβισμένη τον τελευταίο καιρό. Σκόπευα να την πάρω μαζί μου στο εξωτερικό και τελευταία στιγμή βρέθηκε δολοφονημένη», εξομολογείται στο «Φως στο Τούνελ» η άτυχη μητέρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθούν ποιοι το κάνανε αυτό το έγκλημα. Γιατί είναι έγκλημα και το ξέρω. Την απειλούσανε. Είχε δεχτεί πολλές απειλές. Τον Αύγουστο του 2022 είχε εξαφανιστεί και η εκπομπή είχε βοηθήσει να εντοπιστεί.

Είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση και κλεμμένη τότε. Της είχαμε πει να προσέχει. Της είχα ζητήσει να φύγει από εδώ, να έρθει μαζί μου στο εξωτερικό και να της αγοράσω ένα σπιτάκι αλλά δεν την άφηνε ένας. Εμπιστεύομαι την αστυνομία και περιμένουμε από τον ιατροδικαστή να βρει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας, γιατί αποκλείεται να μην είναι δολοφονία», καταλήγει στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» η κυρία Κωνσταντίνα.