Φως στο Τούνελ – Ξέσπασε σε λυγμούς για τον εξαφανισμένο γιο της: «Δεν ήμουν καλή μητέρα»

Φως στο Τούνελ

"Θέλω να πάω να τον δείρω, "που είσαι; που είσαι;" να του πω" τόνισε με δάκρυα στα μάτια στο Φως στο Τούνελ.

Στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής η κυρία Αγγελική με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του εξαφανισμένου Νίκου Κλειδώνη. Μάλιστα, η καλεσμένη της εκπομπής δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση βλέποντας στις εικόνες τον αγαπημένο της γιο.

Ειδικότερα, η κυρία Αγγελική Κλειδώνη εξομολογήθηκε στην Αγγελική Νικολούλη πως «όλα αυτά, ότι έκανα και ότι μπόρεσα να κάνω στη ζωή μου, είναι περασμένα. Αυτό που θέλω σήμερα και το ζητώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου είναι το παιδί μου. Δεν μπορώ να τον βλέπω, θέλω να πάω να τον δείρω».

«Θέλω να πάω να τον δείρω, «που είσαι; που είσαι;» να του πω» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη και δάκρυα στα μάτια, η κυρία Αγγελική στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού. «Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού και τη δύναμη της ψυχής της δικής σας, που τόσα έχετε κάνει, να κάνετε και αυτό».

«Να κάνετε και αυτό, ναι γιατί εγώ δεν ήμουν καλή μητέρα. Δεν ήμουνα. Ήμουν πολύ αγνή, πολύ αγγελένια. Πολύ αγγελένια. Δεν είχα πονηριά και τον μεγάλωσα με πολλή αγάπη» συμπλήρωσε, βουρκωμένη, η Αγγελική Κλειδώνη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.