Φως στο Τούνελ – Διπλό φονικό στις Σέρρες: Η σύντροφος του πατέρα αποκαλύπτει…

Τι είδε στις αποθήκες και τι ήταν αυτό που έλειπε από το εξοχικό;

Στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν η σύντροφος του Δημήτρη Αφείδη. Είχαν συναντηθεί την Κυριακή το βράδυ, ενώ μίλησαν για τελευταία φορά στο τηλέφωνο την Τρίτη το πρωί, λίγες ώρες πριν το φονικό. Όταν της τηλεφώνησε η κόρη του Δημήτρη Αφείδη για να τον αναζητήσει, ανησύχησε και υπέθεσε πως θα ήταν στο εξοχικό του, όπως συνήθιζε και φοβήθηκε μήπως του συνέβη κάτι κακό.

Μαζί με την κόρη και αδελφή των θυμάτων, πήγε στο σπίτι, ωστόσο, περίμενε στο αμάξι μέχρι που άκουσε την κόρη και αδελφή των θυμάτων να φωνάζει στο μπαλκόνι. Προσπάθησε να μπει από την εξώπορτα αλλά δεν τα κατάφερε κι τότε πήγε από την πλευρά της κουζίνας. Μπαίνοντας είδε τον σύντροφο της να κείτεται νεκρός.

Εννιά μέρες μετά το φονικό, η σύντροφος του θύματος πήγε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας μαζί με τον επιστάτη του σπιτιού. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν πως οι δύο πόρτες των αποθηκών του εξοχικού φαίνονταν να είναι κλειδωμένες όπως συνηθιζόταν, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ξεκλείδωτες, ενώ τα κλειδιά για τις συγκεκριμένες πόρτες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Το τρανζιστοράκι που συνήθιζε να αφήνει ανοιχτό ο Δημήτρης Αφείδης σε εξωτερικό χώρο όταν έφευγε, ώστε να φαίνεται πως κάποιος είναι στο σπίτι, δεν βρέθηκε.