Φως στο Τούνελ – Διπλό φονικό στις Σέρρες: «Είδα τον Γιώργο λίγο πριν…»

Γειτόνισσα της οικογένειας αποκαλύπτει τι είδε το μοιραίο απόγευμα.

Το διπλό φονικό στις Σέρρες έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη και άπαντες περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάληξη. Την τελευταία εβδομάδα και μετά την πρώτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τα στόματα έχουν αρχίσει και ανοίγουν στην συγκεκριμένη γειτονιά των Σερρών και σιγά σιγά φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην όλη υπόθεση. 

Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η σύντροφος του πατέρα.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακούστηκε μια σημαντική μαρτυρία από μία γειτόνισσα, η όπως υποστηρίζει είδε τον Γιώργο εκτός σπιτιού, λίγη ώρα πριν το φονικό. Συγκεκριμένα, είδε τον 27χρονο περίπου στις 17:30 να κλείνει την εξώπορτα του σπιτιού της θείας του και στη συνέχεια τον είδε να κατευθύνεται προς το σπίτι του και να μπαίνει μέσα.

Το «Τούνελ» εντόπισε και την θεία του αδικοχαμένου Γιώργου και σύμφωνα με την ίδια, ο νεαρός την είχε επισκεφθεί μια μέρα πριν διπλό φονικό. Όπως είπε η ίδια, αν την μέρα του συμβάντος ο Γιώργος πήγαινε από το σπίτι της θα τον είχε καταλάβει, ακόμα κι αν ξεκουραζόταν. Η ίδια δεν άκουσε κάποιο θόρυβο και τόνισε πως ο ανιψιός της συνήθιζε να την επισκέπτεται μετά τον εσπερινό, γύρω στις επτά το απόγευμα.