Φόνισσες της Παπαδιαμάντη: Γιατί αποχώρησαν Ρώπα και Καλογρίδη;

Τι πραγματικά συνέβη;

Αν επρόκειτο για σειρά, θα είχε μείνει ημιτελής, όπως συνέβη με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Στην περίπτωση της θεατρικής παράστασης «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», όμως, απλώς αντικαταστάθηκαν δύο εκ των πρωταγωνιστριών και η παράσταση προχωρά κανονικά. Τι πραγματικά συνέβη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real, πολλά και διαφορετικά ήταν τα μέτωπα, με κύρια «πρωταγωνίστρια» τη Χρύσα Ρώπα. Υπήρξαν προστριβές της με τις Ελένη Καστάνη και Τζέσυ παπουτσή, ακυρώθηκαν παραστάσεις, ενώ αληθινά φορτισμένο υπήρξε το κλίμα μεταξύ Παπουτσή και Νατάσας Καλογρίδη για καλλιτεχνικές τους διαφορές, με την έμπειρη ηθοποιό να της κάνει συστάσεις για αργοπορίες και «κενά» που έκανε λε΄’ιποντας από τη σκηνή.

Στη Θεσσαλονίκη φορτίστηκε ακόμα περισσότερο το κλίμα, όπως γράφει η εφημερίδα, υπήρξαν εντάσεις, με τον Αλέξανδρο Ρήγα να παίζει συχνά ρόλο πυροσβέστη από τα παρασκήνια. Όταν ήρθε η ώρα να συμφωνήσουν για την καλοκαιρινή περιοδεία, η Νατάσα Καλογρίδη, λέγεται ότι προέβαλε μεγάλες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να θέσει εαυτήν εκτός παράστασης. Η Χρύσα Ρώπα που είχε συμφωνήσει να είναι μαζί τους, δήλωσε πως δεν θέλει ταλικά να είναι στην περιοδεία. Έτσι, τον ρόλο της Χρύσας Ρώπα ανέλαβε η Φωτεινή Ντεμίρη κι αυτόν της Νατάσας Καλογρίδη η Τζένη Μπότση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Χρύσα Ρώπα κάνει παρατήρηση στην Αννίτα Πάνια
 
Τι συνέβη μεταξύ Ρήγα και Ρώπα – Καλογρίδη στις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη;

Ρώπα σε Σκορδά-Λιάγκα: «Να σας ζήσει»! – «Για μένα δεν υπάρχει πια»!
 
Χρύσα Ρώπα: » Στα 12 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

Οι «απορίες» της Ελένης που έκαναν τη Ρώπα να πέσει από τον καναπέ