Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Νέα στοιχεία στο φως ενώ ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο απολογείται με υπόμνημα…

Η ιατροδικαστική έκθεση “αποκαλύπτει” τις αγωνιώδεις τελευταίες στιγμές στη ζωή της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύντροφό της. Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (16.07.2021) στη Φολέγανδρο, όπου το ζευγάρι είχε πάει για διακοπές.

Ότι εκείνος τη σκότωσε, το έχει ομολογήσει, ρίχνοντας κιόλας την ευθύνη στο θύμα. “Με προσέβαλε, με ειρωνευτόταν, με πήγαινε από εδώ κι από εκεί είπε” ανέφερε προανακριτικά, ομολογώντας πως σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.

Και ενώ θέλησε, εκτός από το θύμα, να ρίξει την ευθύνη και στην “κακιά την ώρα”, η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται να τον διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Γιατί αποκαλύπτει, όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το newsit.gr, ότι η 26χρονη, πριν βρεθεί στη θάλασσα και πνιγεί, είχε δεχτεί ξυλοδαρμό. Γροθιές στο πρόσωπο. Και μετά, σύρθηκε στα βράχια, πριν πέσει ζωντανή στο νερό!

Την ξυλοκόπησε, την έδειρε, την πέταξε στον θάνατο

Η ιατροδικαστική έκθεση του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Το άψυχο σώμα της 26χρονης κοπέλας “μίλησε” για λογαριασμό της. “Περιέγραψε” τις τελευταίες της στιγμές.

Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα. Δεν το λες “κακιά στιγμή”.

Τα ευρήματα είναι συντριπτικά. Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από χτυπήματα του 30χρονου. Από τις γροθιές του. Από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε της πτώσης στη θάλασσα.

Από τα χτυπήματα του συντρόφου της, η 26χρονη είχε πέσει στο έδαφος. Ζαλισμένη όπως ήταν, δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε. Γιατί η μανία του 30χρονου είχε και συνέχεια. Τα γδαρσίματα στο κορμί της ήταν από την πτώση και το σύρσιμο στο έδαφος.

Στο τέλος, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος σήκωσε την άτυχη κοπέλα και την πέταξε ζωντανή στο νερό. Από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί, όμως, δεν μπορούσε να αντιδράσει για να σώσει τον εαυτό της. Και ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό…

Πηγή: newsit.gr – Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης