Φοιτητής αποκοιμήθηκε και τον… κλείδωσαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

ΚΤΕΛ

Δείτε περισσότερα για το απίθανο περιστατικό.

Το ταξίδι του φοιτητή που ξεκίνησε από τη Χίο για να επισκεφτεί το πατρικό του στον Πύργο Ηλείας εξελίχθηκε σε περιπέτεια. Κουρασμένος από την πολύωρη διαδρομή, ο νεαρός αποκοιμήθηκε στο κάθισμα, και αντί φτάνοντας να τον ξυπνήσουν, τον κλείδωσαν μέσα στο ΚΤΕΛ, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η μητέρα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του 21χρονου φοιτητή πήγαν να τον παραλάβουν από τον σταθμό την περασμένη Πέμπτη. Είδαν το λεωφορείο να φτάνει και τον γιο τους άφαντο.

Κλειδωμένος και μόνος μέσα στο λεωφορείο, ο φοιτητής άρχισε να χτυπάει το τζάμι ώσπου κάποιος οδηγός τον άκουσε και πήγε να του ανοίξει.

Οι γονείς του φοιτητή ανάστατοι καταγγέλλουν την απουσία κάθε ελέγχου, ενώ αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί αν ο γιος τους ή κάποιος άλλος επιβάτης είχε λιποθυμήσει.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ αρνείται τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του φοιτητή, και όπως αναφέρει στο LIVE NEWS ουδέποτε κλειδώθηκε ή ξεχάστηκε ο φοιτητής. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ είναι διατεθειμένος να κινηθεί και νομικά.

Πηγή: Mega – Live News