ΦΜ Live και του χρόνου στο STAR

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού και τι θα δούμε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν!

Φώτης και Μαρία θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά τα απογεύματα. Πριν λίγη ώρα ο σταθμός με ανακοίνωση του για την τελευταία εκπομπή της σεζόν, ανανέωσε το ραντεβού του ΦΜ Live με τους τηλεθεατές για του χρόνου….

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια, θα αποχαιρετίσει το αγαπημένο δίδυμο, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου τους τηλεθεατές τους την Παρασκευή 11 Ιουλίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανακοινωθεί ο «χαμένος της χρονιάς». Ο  αρχισυντάκτης της εκπομπής Νικόλας Τουρουντούς θα αθροίσει τις νίκες και τις ήττες του Φώτη και της Μαρίας από κάθε εκπομπή και θα ανακοινώσει τον «χαμένο» της χρονιάς.

Ο Φώτης ή η Μαρία θα εκτελέσει φέτος τη μεγάλη ποινή; Τα μόνα στοιχεία, που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι η τιμωρία δεν θα γίνει στο πλατό της εκπομπής και ότι σε αυτή θα χρειαστεί να συμμετέχουν 4 ειδικοί!

Ο αγαπημένος Μικές, το χαριτωμένο σκυλάκι της Μαρίας, δεν θα μπορούσε να λείψει από την τελευταία εκπομπή καθώς θα αναλάβει έναν πολύ σημαντικό ρόλο – έκπληξη!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η πάντα δραστήρια ομάδα της εκπομπής, ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο video για τη σεζόν. Στο video  αυτό συμμετέχουν αγαπημένοι φίλοι της εκπομπής. Η Μαντώ Γαστεράτου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέττυ & η Ματθίλδη Μαγγίρα, , η Ελεονώρα Μελέτη, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Παράσχος, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Σταύρος Σβίγκος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Φραν. (*)

Θα υπάρχει όμως και ένα ακόμα video έκπληξη από τους συνεργάτες της εκπομπής.

Οι Freaky Fortune με τη Σοφία Αρβανίτη θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής για να τραγουδήσουν την all time classic επιτυχία του καλοκαιριού «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια».

Οι καλεσμένοι θα περάσουν πολλές, διασκεδαστικές δοκιμασίες στο πλατό ενώ και φέτος ο Φώτης και η Μαρία θα μοιράσουν πολλά βραβεία, θα ευχηθούν στο κοινό τους «καλό καλοκαίρι» και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί καθυστέρησε να μπει στο πλατό η Μπακοδήμου;