Φήμες και αλήθεια για τους Καραμεροχαριτάτους

Διαβάστε όλες τις λεπτομέριες για το μέλλον της εκπομπή "10 με 1 μαζί".

Κανένα θέμα δεν έχει προκύψει σχετικά με το “Δέκα με Μια Μαζί” όπως διαβεβαιώνουν στο zappit άριστοι γνώστες του τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1. Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σενάρια που ήθελαν τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του καναλιού του Αμαρουσίου Αλεξάντερ Χόλλαντ να έχει προτείνει το κόψιμο της εκπομπής μετά το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου ως ασύμφορης οικονομικά βάσης και των δεδομένων τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Όντως υπάρχει προβληματισμός για τα νούμερα ωστόσο τόσο το δίδυμο των παρουσιαστών όσο και τα στελέχη της ψυχαγωγίας κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ανατρέψουν την κατάσταση.
 
Ήδη το πάνελ ενισχύθηκε από την παρουσία της φεινής σταρ Ελλάς Άννας Πρέλεβιτς ενώ απ’ την νέα χρονιά θα υπάρξουν και νέες διορθωτικές κινήσεις τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και περιεχομένου. Πάντως η συνέντευξη του Τζεμίλ από το Κισμέτ έφερε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. “Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και καμία δεν θα παρθεί πριν το τέλος της τηλεοπτικής περίοδου” τονίζουν με νόημα τα στελέχη του ΑΝΤ1.